Om Baxx AS

Baxx er leverandør av vaskeanlegg for buss og storbil, anleggsmaskiner, tog og andre tyngre kjøretøy. Vi tilbyr rådgivning for bedrifter som vil etablere vaskeanlegg, og vi har også noe vaskeutstyr tilgjengelig for utleie. Trolig har Baxx den største produktbredden på det norske markedet.

Baxx bygger på årelang erfaring innen salg og service av vaskeanlegg for bil, buss og storbil. Vi har knyttet til oss erfarne og kvalitetsbevisste produsenter i Danmark og Polen, og tilbyr et bredt utvalg av nær sagt alle typer vaskeanlegg for tyngre kjøretøy. Se “Tjenester” fanen for en mer detaljert presentasjon av vårt produkttilbud. Vi har mer en det som er vist; ta kontakt for å diskutere dine behov.

I samarbeid med andre leverandører tilbyr vi dessuten maskiner for vask av person- og varebil, og i partnerskap med noen av landets ledende miljø innen selvvask, et bredt utvalg av selvaskanlegg for person-, vare- og lastebil.

Gjennom en slank organisasjon sikrer vi gode priser på kvalitets-anlegg ved direkteimport fra fabrikk til din virksomhet. Alle leveranser tilpasses kundenes behov og ønsker. Vi har proffe monteringsteam og et servicenettverk som tar ansvar for anlegget når det er satt i drift.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om mulighetene for din virksomhet. Et eget vaskeanlegg kan vise seg å være enklere og mer lønnsomt enn du hadde tenkt.

Send oss en melding

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.