Portalanlegg / automatiske børsteanlegg

Portalanlegg og automatiske børsteanlegg i høy kvalitet og med mange valgmuligheter. Vår serie fra Tytan leveres og tilpasses etter kapasitetsbehov og ønske.

Tilrettelagte skinnelengder og program sikrer rask og grundig vask.

Arbeidshester med lang holdbarhet, høy kvalitet og med sikkerhet i fokus.

Vi leverer allsidige og driftssikre maskiner med en rekke valgmuligheter og programtilpasninger for nær sagt alle typer kjøretøy.

Tytan i to børsters skinnegående utgave er spesielt godt egnet for bussvask.

Tilrettelagt skinnelengde og program sikrer rask og grundig vask: Høyde fra 3,8 m

Leveres også med gjennomkjøringsprogram for ekspressvask

Dette er arbeidshesten i vårt produkt tilbud.
En allsidig og driftssikker maskin med en rekke valgmuligheter og programtilpasninger for nær sagt alle typer kjøretøy. Vasker 25 m kjøretøy.

Tandem utgaven består av to maskiner som jobber i takt, og leveres med fra 4 til 6 børster.

Opprinnelig bygd for kapasitetsvask av busser, men nå tilgjengelig for effektiv vask av store kjøretøy med inntil 8 trailere pr time. Leveres med høytrykksvask og en rekke opsjoner.

Opsjoner / valgmuligheter

De fleste ønsker en underspyler; denne kan suppleres med sidespyling av hjul/chassis området som forvask. Forvask portal med kjemipålegging er et godt alternativ til at maskinen legger på såpe, og det  sparer tid i hallen.

Vi har en rekke muligheter for kjemipålegging , også med syrebasert kjemi for krevende rengjøring. Høytrykksvask, fra standard dyser med 20 bar til oscillerende dyser på 70 bar; som sidehøytrykk og som vendbar tak høytrykk.

Vi har flere løsninger for skylling etter børstevask. Maskinen kan operere som børsteløs høytrykksmaskin og i kombinasjon høytrykk/børstevask.

Ønsker du en gjennomgang av muligheter, økonomi og tekniske forhold knyttet til et profesjonelt vaskeanlegg? Kontakt oss for mer informasjon.