Våre tjenester & produkter

Høytrykk spylebue som kombinerer faste og roterende dyser for optimalt resultat for kundens kjøretøy. Bygges iht kundens ønsker og behov. Anbefales med underspyler. Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med valg av riktig modell.

Automatiske børsteanlegg for storbil/bussvask i en rekke utgaver. Vi leverer allsidige og driftssikre maskiner med en rekke valgmuligheter og programtilpasninger for nær sagt alle typer kjøretøy. Vi har en rekke muligheter for kjemipålegging , også med syrebasert kjemi for krevende rengjøring.

Vi leverer også enbørsters vaskeanlegg for buss og lastebil og anlegg for manuell vask. Batteridrevne, slangeløse og motoriserte vaskeenheter, med rammekonstruksjoner i rustfritt stål. Våre maskiner er meget solide og anvendelige. Kontakt oss for mer informasjon om modeller og tilbehør.

Svært effektive maskiner for vask  av større kjøretøy, der det er behov for flere vask hvert døgn. Tilbehør og tilpassing av maskiner til den enkelte vaskehall. Kontakt oss for gode råd, tips og veiledning i valg av maskin for ditt behov.

Vi tilbyr en rekke tilpassede løsninger for vask av skinnegående materiell. Våre løsninger tilpasses og leveres etter ønske og behov og kommer i solide materialer med lang holdbarhet. Vi leverer også en rekke praktisk tilbehør.

Brannhydrant spyleanlegg er et svært kraftig anleg for rengjøring av anleggsmaskiner, dumper, hjullastere osv. Brukes i automatisk eller i manuelt oppsett. Kan leveres med vanngjennvinning.

Vi leverer en rekke forskjellige underspyle for nedfelling eller montasje på gulv. Med faste (som vist på bildet) eller roterende dyser. Flere bredder og utførelser. Kraftig konstruksjon og godt vanntrykk.

Spyleplattformer for gjennomkjøring av lastebiler fra anleggssted til offentlig vei. Leveres også for hjullastere og dumpere. Stor vannmengde med lavt trykk for effektiv fjerning av søle på hjul og ramme.